L ♥ I's Stories: Atasi Masalah Gastrik dengan Ellvita G-Storm 360

Atasi Masalah Gastrik dengan Ellvita G-Storm 360

/
3 Comments
March 15, 2018

Atasi Masalah Gastrik dengan Ellvita G-Storm 360

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haii semua ,, okay hari nie Yana nak share satu produk yang mampu mengatasi masalah gastrik dan telah pun diakui oleh ramai orang .. Sebenarnya , Yana pun baru mengenali produk Ellvita G-Storm 360 nie Yana diberitahu bahawa produk nie dapat mengatasi masalah gastrik dan Yana sendiri dah cuba .. Yesss ! Ellvita G-storm 360 memang mampu mengatasi masalah gastrik .. Jemput baca │Atasi Masalah Gastrik dengan Ellvita G-Storm ..



Okay sebelum Yana ceritakan mengenai produk nie Yana nak bagitau apa itu Gastrik ..  Gastrik adalah rasa sakit perut di sebelah kanan perut .. Ia selalu terjadi apabila kita lambat makan atau makan suatu jenis makanan untuk pengetahuan ia berpunca disebabkan asid perut yang semakin menghakis dinding perut ..
  1. Gastrik berlaku apabila dinding permukaan dalam perut terhakis oleh asid gastrik yang dihasilkan oleh perut untuk mencernakan makanan ..
  2. Ketika kita berasa lapar atau badan memerlukan makanan perut akan merembeskan gastrik ..
  3. Jika tidak terdapat makanan di dalam perut maka asid ini aka menghakis dinding permukaan di dalam perut ..
  4. Proses ini berlaku berulang kali dalam masa berbulan atau bertahun sehingga dinding perut menjadi tipis , sebelum kita mengalami gastrik ..

Apakah Keistimewaan Ellvita G-Storm 360 ?
  • Hilangkan gastrik
  • Pedih ulu hati
  • Kerap sendawa
  • Badan lemah
  • Pening dan muntah
  • Masalah penghadaman


Bagaimana cara bancuh Ellvita G-Storm ?

Okay cara nak bancuh G-Storm nie mudah saja .. 

- Campurkan 1 sachet g-Storm ke dalam air sebanyak 120ml , boleh guna sama ada air suam ataupun air sejuk ..
- Shake sehingga larut (untuk air sejuk sahaja) manakala untuk air suam boleh kacau sehingga larut ..
- Tadaaaa ! Siap dan sedia untuk diminum sampai habis .. Jangan risau tiada bau hamis .. Bau mint dan bau manis-manis sahaja .. Dijamin lazat .. =)




Kandungan yang terdapat dalam Ellvita G-Storm ..

Tahukah awak semua yang dalam satu sachet G-Storm mengandungi 22 makanan lengkap .. Antaranya ialah :-
  1. Peppermint
  2. Manna Gum
  3. Black Seeds
  4. Yogurt
  5. Apple
  6. Spinach
  7. Banan
  8. Almonds
  9. Aloevera
  10. Brocoli
  11. White Kidney Beans 
  12. Tomato
  13. Carrot
  14. Clove Flower
  15. Turmeric
  16. Barley Grass
  17. Green Tea 
  18. Ginger
  19. Fennel Seeds
  20. F.O.S
  21. Stevia
  22. Goat Milk

Yana dah cuba dan memang ternyata berkesan .. Rasa dia sememangnya sedap .. Lagi sedap kalau dibancuh dengan air sejuk .. Sebelum nie Yana tak pernah pun mengalami masalah gastrik cuma baru-baru nie sahaja Yana mengalaminya .. Lega rasanya bila Yana diperkenalkan dengan Ellvita G-Storm dengan ini Yana boleh mengatasi masalah gastrik yang Yana alami ini.. 





Wahhh meriah kan dia punya testimoni ? Ramai yang say YES kepada G-storm .. Awak semua bila lagi ? Jangan risau sebab Yana sendiri dah cuba .. Alhamdulilah memang berkesan dan tiada kesan sampingan yang tak diingini .. =)



Sekiranya adda antara pembaca blog Yana yang berminat untuk mendapatkan Ellvita G-Storm nie boleh lah rujuk maklumat di bawah ye ... =)

Hotline: 019-2020 911
Website: EllVita FB: EllVita HQ IG: ellvita HQ  

Sesuai sangat denganTagline ellVita:

🌸ellVita: Tasty, Tested, Trusted 
🌸ellVita: House of Nature 
🌸ellVita: Hadiah terbaik buat dirimu 
🌸ellVita: Revolusi baru produk berkualiti


You may also like

3 comments:

  1. Berkhasiat ni... Bole try suggest kt mmbr dok gastrik tu

    ReplyDelete
  2. Kak pun ada resdung gak bestnya kalau boleh try ni hihihihi

    ReplyDelete
  3. best kan g-strom nih..ase bertenaga je..perot rasa flat jah haha

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^