L ♥ I's Stories: Jom Beli Huawei Nova 2 Lite Secara Pre Order di Mstore , Prangin Mall , Penang

Jom Beli Huawei Nova 2 Lite Secara Pre Order di Mstore , Prangin Mall , Penang

/
1 Comments
March 24, 2018

Jom Beli Huawei Nova 2 Lite Secara Pre Order di Mstore , Prangin Mall , Penang


ASSALAMMUALAIKUM WBT

Hai semuaaa .. Okay hari nie Yana ada satu benda Yana nak share dengan awak semua .. Sebelum tu Yana nak tanya , tahu tak yang Huawei dah melancarkan teleflon pintar baru yang diberi nama Nova 2 Lite ? │ Jom Beli Huawei Nova 2 Lite Secara Pre Order di Mstore , Prangin Mall , Penang ..



Okay , apa yang Yana perasan sekarang jenama Huawei semakin mendapat tempat di hati pengguna telefon pintar android .. Jenama ini bukan sahaja mempunyai harga yang berpatutan dalam erti kata lain ianya mampu milik malahan pula ia jugak merupakan telefon pintar yang sangat berkualiti .. Nova 2 Lite merupakan telefon pintar keluaran terbaru mereka ..





Oh ya , sebelum Yana lupa , Yana ada satu berita gembira yang Yana nak kongsikan dengan semua peminat telefon pintar jenis android yang Nova 2 Lite kini boleh dibeli secara pre order di Mstore .. Khususnya kepada penduduk negeri Pulau Pinang pembelian secara pre order nie awak boleh lakukan di Mstore , Prangin Mall .. Lagi satu Yana nak habaq (bagitau) sekiranya awak menempah Huawei Nova Lite di Mstore awak secara tak langsung telah melayakkan diri awak untuk menyertai pertandingan cabutan bertuah di mana hadiah nya bernilai Rm10,000 tauu selain itu awak juga akan dapat beg , baucer kfc secara percuma .. Ehh , sekejap .. Parking selama dua jam turut diberikan secara percuma okay .. Siapa yang tak grab peluang ini memang rugi sangattttt ..





Jom kita tengok serba sedikit spesifikasi Huawei Nova 2 Lite nie ..

  • ·         3GB RAM + 32GB Rom
  • ·         Selfie Toning Flash
  • ·         Finger Print Sensor
  • ·         Android Oreo
  • ·         HD Display
  • ·         13MP+2MP Rear Camera
  • ·         8MP Front Camera


Didatangkan dengan tiga warna pilihan yang menarik iaitu biru , hitam dan gold .. Jadi apa tunggu lagi dengan deposit serendah RM100 awak semua dah boleh menempah telefon pintar yang bakal menjadi kegilaan ramai ini ..Pastikan awak semua menempah telefon pintar Huawei Nova 2 Lite ini SEBELUM 25 March 2018 untuk melayakkan diri awak menyertai cabutan bertuah.. Jom lah order sekarang ..




Alamat:
M Store Prangin Mall
33-G-52 , Prangin Mall
Jalan Dr. Lim Chwee Leong
10100 Georgetown Penang


You may also like

1 comment:

  1. huawei sekarang memang mendapat sambutan..berbaloi dengan harga..kak sha pun tetiba teringin..ramai kawan dh tukar hp neh..huuh

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^