L ♥ I's Stories: Rasai Keenakkan dan Khasiat Susu Kambing Vachoc 10 Plus Produk daripada ellVita

Rasai Keenakkan dan Khasiat Susu Kambing Vachoc 10 Plus Produk daripada ellVita

/
9 Comments
March 08, 2018

Rasai Keenakkan dan Khasiat Susu Kambing Vachoc 10 Plus Produk daripada ellVita 

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haiii semua .. Okay hari nie Yana nak kenalkan satu produk susu kambing yang mana bagi Yana mungkin tidak asing lagi bagi sesetengah pembaca blog Yana .. Yana yakin ada yang kurang menggemari susu kambing sebab takut ada bau hamis kan ? Susu Kambing Vachoc 10 Plus keluaran ellVita awak semua boleh menikmati kelazatan susu kambing serta khasiatnya .. Jom baca │Rasai Keenakkan dan Khasiat Susu Kambing Vachoc 10 Plus Produk daripada ellVita ..


Sejujurnya lah kan , Yana bukanlah penggemar susu kambing sebab bila sebut saja susu kambing otak yana akan automatik set susu kambing berbau .. Alhamdulillah Yana diberi kesempatan untuk mencuba susu kambing Vachoc 10 Plus keluaran ellVita nie ternyata tiada bau yang kurang menyenangkan langsung rasa dia tersangatlah sedap ..


Nampak tak wajah gembira seorang Yana bersama dengan susu kambing vachoc 10 Plus.. Oh ya,  sebelum Yana lupa susu kambing Vachoc 10 Plus nie perlu dibancuh dengan air suam ataupun air sejuk sahaja.. Jangan guna air panas eh sebab nanti khasiat dalam susu kambing Vachoc 10 Plus nie hilang.. Jom Yana nak kongsikan dengan awak semua cara Yana sediakan susu kambing Vachoc 10 Plus keluaran ellVita nie.. 


Okay,  memandangkan Yana nak minum susu kambing Vachoc 10 Plus nie dalam kuantiti yang banyak jadi Yana gunakan dua sachet susu kambing Vachoc.. Yana tak suka minum susu suam suam.. Yana prefer sama ada susu panas ataupun sejuk terus.. Jadi , Yana pilih untuk bancuh secara sejuk untuk itu Yana menggunakan shaker untuk pastikan serbuk susu kambing tu larut 100% .. 


Macam inilah rupa serbuk susu kambing Vachoc 10 Plus nie memang kaya dengan coklat tau.. Sebenarnya susu kambing Vachoc nie ada campuran dengan vanila sebab tu nama dia pun Vachoc (vanila & coklat) ..


Yana masukkan air sejuk hampir penuh shaker tu.. Tak kisah la berapa banyak pun ikut selera awak semua.. Yana dah letak dua sachet dalam tu jadi Yana letak air sejuk pun banyaklah.. 


Yeayyyy!!  Sedia untuk diiiii shake it.. Shake it.. Goncang sampai semua serbuk susu kambing Vachoc 10 Plus tu larut sepenuhnya ye.. Jangan bagi ada ketul ketul.. Tak best lah nak minum nanti.. 


Tadaaaa.. Dah siap pun susu kambing Vachoc 10 Plus yang lazat Yana nie.. Nampak tak coklat dia pekat weh.. Rasa dia memang umphhhh.. Terbaikkk! Yana taknak minum dalam shaker tu sebab itulah Yana tuang dalam mug comel tu.. 


Haa.. Yana rasalah kan,  macam nak kongsikan apa kebaikkan susu kambing Vachoc 10 Plus nie.. Awak semua nak tau tak? Sepertimana yang Yana cakapkan tadi, susu kambing Vachoc 10 Plus nie susu dengan dua rasa iaitu Vanila dan Coklat yang membangkitkan selera , sangat sesuai untuk kanak-kanak, pelajar dan pasangan yang berikhtiar untuk hamil.. Hm,  pendek kata ianya sesuai untuk mereka yang menitikberatkan soal kesihatan.. 


Hm,  agak agak awak semua lah kan.. Ada apa eh dalam susu kambing Vavhoc 10 Plus nie.. Kenapa dia sedap sangat eh? Okay, untuk pengetahuan awak semua dalam ellVita Vachoc 10 Plus nie terdapat 10 makanan sunnah iaitu :

  • Delima
  • Badam
  • Kismis
  • Kurma
  • Manna
  • Habatussauda
  • Safron
  • Madu
  • Zaitun
  • Gingko biloba 


Okay , banyak yang Yana nak kongsikan dengan awak semua mengenai susu kambing Vachoc 10 Plus nie tapi nanti awak bosan pulak baca entri Yana panjang lebar kan ... Jadi Yana sarankan awak semua lawati :

Hotline: 019-2020 911
Website: www.ellvita.com
Facebook : ellVita Hq
Instagram : ellVita Hq

Yana sendiri dah cuba susu kambing nie dan ternyata memang sedap ..  Terdapat 3 lagi perisa lain awak bolehlah pilih yang mana berkenan di hati .. Kalau berminat nak beli susu kambing Vachoc 10 Plus nie atau 3 perisa lain awak semua bolehlah hubungi talian hotline dekat atas tu ye .. For nowwwww ..... Chow , thanks sudi luangkan masa membaca coretan Yana .. =)







You may also like

9 comments:

  1. sedap ke yana?kalau sedap nti nak cuba..lgpun anak2 pun boleh minum sekali..bahan2 dia pun terbaik

    ReplyDelete
  2. Flawless sungguh cok Yana kita! Minum susus kambing lagi bertambah gebu hehe..

    ReplyDelete
  3. sedapnya kecoklatan dia yana...

    ReplyDelete
  4. Zumal rasa nak cuba juga la...

    ReplyDelete
  5. Lpas ni akak nak ty vachoc pulak la...

    ReplyDelete
  6. wah
    boleh cuba nanti nih

    ReplyDelete
  7. k.fiezz pun amalkan susu kambing ni sbb byk khasiat dia..cuma brand lain..

    ReplyDelete
  8. Cikla pun dah try vachoc ni. Memang sedap, rasa coklat mmg melekat terlekat ni. Hihi

    ReplyDelete
  9. awww tergodanya..klo buat hot choc kan best pastu letak marshmallow wahhhh

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^