L ♥ I's Stories: Tampil Berseri Seawal Dua Minggu dengan Snow Crystal by Elldora

Tampil Berseri Seawal Dua Minggu dengan Snow Crystal by Elldora

/
5 Comments
March 31, 2018

Tampil Berseri Seawal Dua Minggu dengan Snow Crystal by Elldora

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haiii semua .. Fuhh , lately Yana ada banyak tau benda yang Yana nak kongsikan dengan awak semua dekat blog Yana nie .. Okay , untuk entri kali nie Yana nak cakap sedikit mengenai kecantikkan .. Yana yakin tak kira sama ada kaum adam mahupun kaum hawa mengimpikan kulit yang sihat dan berseri kan ? Lagi-lagi kaum hawa , mesti nak sentiasa cantik dan berseri .. Baru-baru nie Yana diperkenalkan dengan satu supplement yang mampu merawat masalah kulit kusam seawal 2 minggu .. Jom baca │Tampil Berseri Seawal Dua Minggu dengan Snow Crystal by Elldora ..



APA ITU SNOW CRYSTAL by ELLDORA ?
Snow Crystal merupakan sejenis tablet yang mempunyai 12 efek .. Snow Crystal merupakan produk keluaran muslim bumiputera .. Jadi , awak semua boleh consume tanpa ragu-ragu akan status HALAL tablet ini sememangnya HALAL gunakan tanpa was-was .. Haaa gituuuu .. Pada awalnya Yana diberitahu bahawa kesan Snow Crystal by Elldora boleh Nampak within 2 weeks ! Fuh , cepat lah jugak nak nampak cantik kan ? Snow Crystal by Elldora mengandungi 22 bahan aktif dan 100% menggunakan bahan semula jadi .. Oh ya , sebelum Yana terlupa nak bagitau awak semua dalam setiap botol Snow Crystal mengandungi 60 biji tablet which is boleh tahan selama sebulan .. Snow Crystal by Elldora perlu diambil dua kali sehari , sekali pada waktu pagi dan sekali lagi pada waktu malam ..




ANTARA KESAN SELEPAS PENGGUNAAN SNOW CRYSTAL by ELLDORA .
  •          Kulit lebih berseri
  •         Masalah kulit kusam hilang
  •         Tona kulit lebih sekata
APAKAH BAHAN KANDUNGAN YANG TERDAPAT DALAM SNOW CRYSTAL ?


  1. L-Cystiene
  2. Vitamin C
  3. Collagen
  4. Mangosteen Astaxanthin
  5. Aloevera
  6. Mixberries
  7. Rice Bran
  8. Bird Nest
  9. Pomegranate
  10. Sakura
  11. Tomato
  12. Premix Mineral
  13. Green Tea
  14. Olive Leaf
  15. Lychee
  16. Papaya
  17. Applehenol
  18. Isomalt
  19. Strawberry
  20. Dextrose
  21. Premix Vitamin

Kesemua bahan kandungan yang terdapat dalam Snow Crystal by Elldora nie memang ternyata sangat baik untuk kulit .. Sebab tu lah kesan nya boleh dilihat seawall dua minggu kan ?

TESTIMONI 








CARA PENGAMBILAN SNOW CRYSTAL by ELLDORA .

Ambil pada waktu pagi sebiji dan pada waktu malam sebiji .. Tapi Yana hanya amalkan pengambilan pada waktu pagi sahaja .. Jangan overdose pula eh awak semua ... Nak cantik cepat nanti melebihi  had yang dibenarkan pula  .. Hehehe ..


Selepas berjela  Yana explain mengenai Snow Crystal by Elldora nie siap tunjuk testimoni lagi taknak ke cuba ? Tak perlu cucuk , tak perlu pembedahan kunyah-kunyah terus cantik tau .. Yana dan beberapa rakan lain dah mencuba dan telah melihat kesannya .. 


Elldora Beauty juga bakal melancarkan skincare dan foundation yang semestinya terbaik. Nak info dan consultation lebih lanjut, korang boleh hubungi careline yang tertera bawah ni ya :

Elldora Empire
Inspire Your Desire 
Careline: 019-2271077
Instagram: Elldora Beauty HQ
Facebook: Elldora Beauty HQ




You may also like

5 comments:

  1. patut la segak sekarang yer.. ni rahsia diaaaa

    ReplyDelete
  2. Makin comel lah adik Yana kita ni nanti.

    ReplyDelete
  3. Ya ampun, bestnya tengok result sorang2...

    ReplyDelete
  4. makin cantik la adik kita ni nanti... makan supplement mcm mn pun kena minum air byk tau

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^