L ♥ I's Stories: Tayar Pancit ? Jangan Risau dengan Kronos , Flat No More Tyre Sealant & Inflator .

Tayar Pancit ? Jangan Risau dengan Kronos , Flat No More Tyre Sealant & Inflator .

/
4 Comments
March 20, 2018

Tayar Pancit ? Jangan Risau dengan Kronos , Flat No More Tyre Sealant & Inflator .

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haiii semua .. Pernah tak terfikir kalau tayar kereta awak pancit di tengah jalan ? Mesti cuak kan ? Lagi-lagi kalau kaum wanita .. Nak tukar tayar dah lah tak reti tak ada kudrat pulak tu .. Okay , Yana ada satu produk Yana nak share dengan awak semua tau .. Jom baca │Tayar Pancit ? Jangan Risau dengan Kronos , Flat No More Tyre Sealant & Inflator . ..


Hm , kadang-kadang kan .. Bila Yana pergi jalan-jalan atau ke mana sajalah selau jugak Yana terfikir ehh kalau tayar pancit macam mana ? Nak pula dia pancit dekat tengah jalan boleh menangis tak berlagu Yana dibuatnya .. Tapiiiiii , jangan risau Yana dah jumpa cara penyelesaiannya iaitu Kronos , Flat No More Tyre Sealant & Inflator kerja Yana akan menjadi mudah .. Kronos , Flat No More Tyre Sealant & Inflator merupakan produk keluaran DKS International Sdn Bhd untuk pasaran Malaysia sahaja ..Kronos , Flat No More Tyre Sealant & Inflator didatangkan dalam bentuk botol yang paling besar namun terdapat juga dalam saiz 650ml.. FYI ,  untuk harga penngenalan mereka menawarkan harga mampu milik iaitu semurah RM 49.99 SAHAJA manakala harga asal bernilai RM69.99 .. Jadi , Yana syorkan awak semua cepat-cepatlah grab satu sebelum terlambat ye ..


Nak tahu tak apakah kelebihan Kronos , Flat No More Tyre Sealant & Inflator ?

  1. tidak perlu tukar tayar
  2. senang  untuk digunakan
  3. tampalkan lubang tayar dalam masa 90 saat
  4. tidak memerlukan sebarang peralatan
  5. tidak merosakkan tayar dan rim kereta
  6. formula yang mesra alam dan tidak mudah terbakar
  7. dibuat daripada 100% polimer
  8. jangka hayat selama 3 tahun dari tarikh pengilangan ..
Dah diberitahu kebaikkan , macam mana pula ya cara nak gunakan ? Jom tengok video dekat bawah ..


Oh ya .. Sebelum Yana lupa , untuk pengetahuan awak semua selepas mengisi Kronos ke dalam tayar kereta tu jarak yang dibenarkan memandu hanyalah sejauh 130lmj SAHAJA jangan nak pandai-pandai memandu melebihi had pula ya ..


Okayyyyy gais .. Yana rasa Yana dah ceritakan kepada awak semua mengenai produk awesome ini iaitu Kronos , Flat No More Tyre Sealant & Inflator .. Jangan lepaskan peluang ye untuk memilikin dan menyimpan sekurang-kurangnya satu produk nie di dalam kereta awak semua .. Untuk maklumat lanjut awak semua boleh lah layari :-





You may also like

4 comments:

  1. Dah standby 1 dalm bonet item must have.

    ReplyDelete
  2. Produk yang cukup hebat, pancit dah tak risau...

    ReplyDelete
  3. bagus, preparation utk jln jauh

    ReplyDelete
  4. wow..sangat membantu nehh disaat kecemasan..kalau drive sesorg lg memerlukan.

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^