L ♥ I's Stories: Cara Membeli Produk Kecantikkan All Young Secara Atas Talian

Cara Membeli Produk Kecantikkan All Young Secara Atas Talian

/
0 Comments
May 27, 2018

Cara Membeli Produk Kecantikkan All Young Secara Atas Talian


Hai semuaaa .. Pernah dengar website All Young tak ? Yess ! Yana pasti ramai yang belum sinonim dengan website nie kan ? Tahu tak dekat website All Young awak semua bukan sahaja boleh beli barang penjagaan kulit malah alat solek juga ada tau .. Kalau nak tahu dengan lebih lanjut jom baca │Cara Membeli Produk Kecantikkan All Young Secara Atas Talian ..


Mula-mula sekali awak kena lah daftar akaun terlebih dahulu sebelum nak beli apa apa barang dekat website All Young .. Macam Yana , awal-awal lagi Yana dah daftar so tak dapat lah Yana nak tunjukkan dekat awak semua bagaimana cara nak daftar tu .. Ala , senang saja sama saja macam awak semua  daftar untuk akaun-akaun lain .. Basic things saja dimintanya ..

Selain daftar menggunan google akaun awak semua  boleh juga link ke akaun Facebook .. Tapi , bagi Yana , Yana lebih prefer daftar dengan google akaun sebab lebih privasi .. Hehehe ..


Okay langkah seterusnya , bila awak semua dah selesai daftar akaun ataupun link kan dengan akaun Facebook maka akan keluar lah macam nie .. Selain produk penjagaan kulit ada juga alat solek yang turut dijual di website All Young .. Since Yana lebih suka dengan alat solek jadi Yana pilih untuk membeli alat solek daripada City Color ..

Alright , Yana dah pilih barang apa yang Yana nak beli daripada City Color nie .. Selain paparan harga ada juga description pendek mengenai produk dekat bawah tu .. Jadi , mudahkan kerja kita sebab semuany telah dilampirkan sekali dekat situ .. Kalau dah confirm nak beli silalah klik dekat ADD TO CART .. 


Seperti yang awak semua nampak dekat situ awak semua boleh edit  berapa jumlah yang dikehendaki . Macam Yana satu sudah memadai .. Bila dah setel , tekan CHECKOUT ..


Okay dah setel semua ? Jom lah proceed ke payment .. Tapi sebelum nak buat bayaran awak semua kena isi detail shipment terlebih dahulu .. Yana tak dapat nak tunjuk sebab rekod semua dah ada dalam tu since Yana bukan kali pertama beli dengan All Young punya website ..


Last sekali boleh buat pembayaran .. Sama ada nak gun PayPal ataupun online banking .. Yana prefer guna online banking lebih mudah kaedah nya .. Hehehe .. Nak tengok tak apa yang Yana beli dekat website All Young nie ?



Tentang  :

CITY COLOR Contour Palette membantu anda membentuk dan menentukan bahagian wajah yang paling menyanjung tanpa melihat kain kotor.
Sesuai untuk semua jenis kulit

Karakter :

Setiap palet dilengkapi dengan kontur, bronzer, dan sorot.
Rumus licin Velvety.
Besar untuk pakaian sehari-hari

Cara Penggunan :

Kontur
Diagonal di bawah cheekbones anda dan berongga pipi anda
Bahagian hidung anda dari jambatan terus ke bawah
Di bawah garis rambut anda
Langsung pada garisan rahang anda dan di bawah dagu anda

Gangsa
Terapkan ke kawasan yang anda inginkan kehangatan, 
seperti pipi dan kuil anda

Sorotan
Titik tinggi tulang pipi anda
Pada batang hidung anda
Bawah dagu anda

PERHATIAN
Untuk kegunaan luar sahaja.
Hentikan penggunaan segera jika terdapat 
kegatalan, kemerahan, 
bengkak atau kerengsaan kulit yang luar biasa berlaku.
Jauhkan kanak-kanak. Sekiranya ditelan, 
dapatkan segera bantuan perubatan.

Tentang :

CITY COLOR Smokey Nudes Eyeshadow Palette adalah ukuran perjalanan sempurna mata 
smokey eye must-have yang boleh anda bawa pada mana-mana perjalanan.
Sesuai untuk semua jenis kulit.

Karakter :

Kemasan tinggi pigmen
8 nada sempurna sempurna yang merangkumi 
warna dan warna kontur
Besar untuk penggunaan setiap hari
Sesuai untuk melihat siang dan malam
Mesra perjalanan

Cara Penggunaan :

Ambil eyeshadow dengan menggunakan berus atau jari ..
Gunakan warna coklat yang lebih ringan untuk memohon seluruh kelopak mata 
anda.
Kemudian gunakan coklat gelap di lipatan anda.

PERHATIAN
Untuk kegunaan luar sahaja.
Hentikan penggunaan segera jika terdapat kegatalan, kemerahan, 
bengkak atau
kerengsaan kulit yang luar biasa berlaku.
Jauhkan kanak-kanak. Jika anda tidak sengaja menelannya, 
dapatkan segera bantuan perubatan.

Tentang :
COLOR CITY COLOR Matte Blush adalah pelembab serbuk yang datang dalam 4 warna yang berani dan asli untuk memenuhi semua warna kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit.
Karakter :
Pigmentasi tinggi
Besar untuk pakaian sehari-hari
Bersih sepanjang hari

Cara Penggunaan :
Sapu ringan ke tulang pipi atau epal pipi untuk kelihatan lembut dan bersinar.
Gunakan tangan atau berus merah.

PERHATIAN :
Untuk kegunaan luar sahaja.
Hentikan penggunaan segera jika terdapat 
kegatalan, kemerahan, 
bengkak atau kerengsaan kulit yang luar biasa berlaku.
Jauhkan kanak-kanak. 
Jika anda tidak sengaja menelannya, 
dapatkan segera bantuan perubatan.


Tentang :
COLOR CITY Banana Loose Loose adalah
 serbuk go-to anda untuk 
menetapkan produk krim di muka anda.
Sesuai untuk semua jenis kulit.

Karakter :
Hentikan udara kotor dan kotoran daripada 
melekat terus ke muka anda.
Rapi, matte selesai di wajah anda.
Cara Penggunaan :
sapukan krim atau produk cecair untuk menetapkan dan mencerahkan kawasan 
yang dikehendaki di muka.
PERHATIAN :
Untuk kegunaan luar sahaja.
Hentikan penggunaan segera jika terdapat kegatalan, 
kemerahan, 
bengkak atau kerengsaan kulit yang luar biasa berlaku.
Jauhkan kanak-kanak. Sekiranya ditelan, dapatkan segera bantuan perubatan.

Tentang :
CITY COLOR Ombre Shimmer Highlight adalah pewarna serbuk yang terdapat dalam 
4 warna yang tebal dan semulajadi untuk memenuhi semua warna kulit.
Sesuai untuk semua jenis kulit.

Karakter : 
Pigmentasi tinggi
Sangat elok untuk kegunaan seharian
Bersih sepanjang hari

Cara Penggunaan :
Sapu ringan ke tulang pipi atau epal pipi untuk kelihatan lembut dan bersinar.
Gunakan tangan atau berus merah.

PERHATIAN
Untuk kegunaan luar sahaja.
Hentikan penggunaan segera jika terdapat kegatalan, kemerahan, bengkak atau kerengsaan kulit yang luar biasa berlaku.
Jauhkan kanak-kanak. Jika anda tidak sengaja menelannya, 
dapatkan segera bantuan perubatan
Tentang :
City Color Matte Gincu adalah produk go-to anda
untuk kelihatan kaya dan penuh matte. 
Selesai dengan pigmentasi yang tinggi, lipstik ini disuntik dengan Vitamin E 
untuk menjaga bibir anda dipelihara dan terhidrat sepanjang hari.
Sesuai untuk semua jenis kulit.

Karakter :
Selesai dengan pigmentasi yang tinggi.
Pastikan bibir anda dipelihara dan terhidrasi sepanjang hari.
Cara Penggunaan :
Sapukan pada bibir untuk pigmentasi matte tahan lama.

PERHATIAN
Untuk kegunaan luar sahaja.
Hentikan penggunaan segera jika terdapat kegatalan, kemerahan, bengkak atau kerengsaan kulit yang luar biasa berlaku.
Jauhkan kanak-kanak. Sekiranya ditelan, dapatkan segera bantuan perubatan.

Okay inilah barang yang telah Yana beli dengan menggunakan Voucher All Young 
sebanyak RM200 , dengan hanya RM200 
alat solek yang Yana boleh dapat .. 
Untuk maklumat lanjut boleh layari laman web dan media sosial yang lain:
ALLYOUNG
Instagram : @swissvitamy @allyoung_my


You may also like

No comments:

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^