L ♥ I's Stories: Mont Cabana Minyak Wangi Eksklusif Tahan Selama 24 Jam

Mont Cabana Minyak Wangi Eksklusif Tahan Selama 24 Jam

/
0 Comments
May 21, 2018

Mont Cabana Minyak Wangi Eksklusif Tahan Selama 24 Jam

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haiii semua .. Okay malam nie Yana ubah sikit topik .. Selalu asyik dengan makanan saja kan .. So , malam nie Yana nak cerita sikit mengenai minyak wangi Mont Cabana nie .. Dengar kata minyak wangi nie boleh tahan selama 24 jam ? Eh yeke ? Jom lah baca │Mont Cabana Minyak Wangi Eksklusif Tahan Selama 24 Jam ...


MONT CABANA , merupakan minyak wangi premium ala yang bau macam orang kaya tu , walaupun awak bukan lah kaya nau tapi bila pakai minyak wangi  terus terasa diri tu macam Zul Ariffin , psst psst Yana suka dengan Zul Ariffin .. Hehehe .. Apa yang istimewanya minya wangi MONT CABANA nie setiap keluaran akan digandingkan dengan artis-artis atau public figure terkenal .. Macam mana nak cakap eh ? Kira macam setiap keluaran akan ada signature artis-artis tersebut .. Contoh sekarang MONT CABANA bersama dengan ZUL ARIFFIN ! =)


Oh ya , sebelum Yana terlupa terdapat 24 jenis wangian MONT CABANA untuk tahun 2018 ini dan untuk pelancaran awal sebanyak 2 jenis untuk lelaki dan wanita .. 22 jenis lagi Yana difahamkan akan keluar secara berperingkat dalam masa terdekat nie ..


  • Mont cabana 1 dan 2 - Mei
  • Mont cabana 3,4,5,6 - June
  • Mont cabana 7,8,9,10 - July
  • Mont cabana 11,12,13,14 - August


Minyak wangi MONT CABANA ditampilkan sebagai produk yang ekslusif diperbuat daripada casing besi dan botol yang sangat class okay .. Disamping itu , wangian MONT CABANA juga dikatakan boleh tahan selama 24 JAM ! Fuh , lama tau kira sepanjang harilah awak akan bau macam orang kaya sekiranya awak mengenakan wangian daripada MONT CABANA sebelum memulakan aktiviti harian awak ..  Sebagai permulaan mereka memperkenalkan wangian ini dalam kategori Eau De Parfum (EDP dan selepas ini akan bertukar kepada PARFUM .. Soft launch wangian MONT CABANA akan mula dijual bermula Mei 2018 ..



APA YANG MONTCABANA.MY TAWARKAN


1. Pos ke seluruh Malaysia,Singapore,Brunei dan indonesia.

2. Kami ada team di Seluruh Malaysia untuk yang nak Cash On Delivery. Kami hantar terus ke rumah atau pejabat.

3. Montcabana.My dah berpengalaman lebih 10 tahun dalam menguruskan bisnes online, jadi x perlu takut barang order mesti sampai dan kami bertanggungjawab atas apa yang berlaku semasa penghantaran.

4. Boleh beli guna kad krediftf,bank transfer,debit card,dan lain2 di website


Haaa . kepada mereka yang nak cari side income Yana ada berita baik untuk awak semua MONT CABANA sedang mencari wakil jualan .. Nak tahu dengan lebih lanjut boleh rujuk dekat bawah nie :


1. Mereka mencari wakil jualan seluruh Malaysia,Singapore,Brunei dan Indonesia.

2. Mereka juga akan membantu marketingkan anda..offline dan online

3. HQ dah peruntukan lebih 2 juta untuk marketing.60 billboard seluruh Malaysia,iklan tv radio, paper dan lain2

4. Mereka mencari ejen2 dan juga kedai2 yang berminat untuk pasarkan. Tools online dan offline di sediakan. Banner flyers dan llain lain

5. Sistem jualan yang canggih.. Ada bonus  dan ada reward juga..



untuk info lengkap awak semua boleh rujuk dekat sini :

Website : https://montcabana.my/

Whatsapp : 012-3377045

Instagram : @montcabana.my

Facebook : Mont Cabana MY (https://www.facebook.com/montcabanamy/)


You may also like

No comments:

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^