L ♥ I's Stories: Lazada Launches First Super Brand Day with M·A·C

Lazada Launches First Super Brand Day with M·A·C

/
0 Comments
July 29, 2018

Lazada Launches First Super Brand Day with M·A·C

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haii semua .. Nama LAZADA mungkin tidak lagi asing bagi penggemar shopping online LAZADA merupakan portal e-commerce yang terbesar di Asia Tenggara .. Wow ! No wonder lah cakap pasai LAZADA semua dah tahu kan apa tu LAZADA ? LAZADA juga merupakan portal shopping secara atas talian  24/7 lah orang kata tiada cuti .. Jom baca │Lazada Membuat Pelancaran Hari  Jenama SUPER dengan M.A.C..


Sepertimana wanita normal yang lain minat Yana dengan alat-alat solek begitu mendalam walaupun Yana bukanlah pandai sangat bersolek tapi setakat nak menutup cela di wajah tu Yana boleh lah buat .. Antara barang make up yang sering menjadi koleksi Yana ialah lipstik .. Yana memang suka gila kumpul lipstik warna yang Yana suka warna-warna nude .. Memandangkan hari nie 29 Julai 2018  LAZADA ada buat promosi best giler untuk pelanggan kesayangan mereka dan guess what ? Yaaa lipstik jenama M.A.C tidak terkecuali okay ! OMG !! 


Bila sebut sahaja jenama M.A.C ramai wanita begitu mendambakan lipstik ini .. Jadi , M.A.C bukanlah satu nama asing malah jenama ini sudah dikenali di seantero dunia .. Bersempena dengan meraikan Nasional Lipstick Day pada hari ini 29 Julai 2018 kepada penggemar lipstik jenama M.A.C awak semua boleh dapatkannya dengan harga promosi sehingga pada jam 11.59 malam SAHAJA di LAZADA ! =) Nak tahu tak apakah tawaran istimewa tu ?


  • PERCUMA full-sized lipsticks dengan minimum sebanyak RM70
  • PERCUMA lipstick mobile key ring dengan pembelian sebanyak RM140*
  • Limited edition Little M.A.C Duos dengan kotak hadiah istimewa (mini lippies in three different pairs of smashing shades )
  • Lazada National Lipstick  Day stickers and M.A.C x Lazada Super Brand Day gift box  dengan sebarang pembelian.


Menurut Ketua Pegawai Perniagaan Kumpulan Lazada , Robin Mah " Super Brand Day merupakan satu peristiwa penting bagi Lazada untuk mempamerkan pengalaman membeli-belah selama satu hari dengan jenama yang sudah dikenali di peringkat global ..


So , what are you waiting for ????? Jangan buang masa awak semua tu dan cepat pi buka aplikasi Lazada di telefon pintar awak semua dan grab sebanyak mungkin lipstik jenama M.A.C nie bukan senang tau nak ada promosi macam nie .. Jangan cakap Yana tak payung eh =P

Klik link ini untuk shortcut ke sana : https://c.lazada.com.my/t/c.0MS

untuk maklumat lanjut mengenai Super Brand Day , sila layari laman sesawang www.lazada.com.my dan page media sosial :

Facebook: 
https://www.facebook.com/LazadaMalaysia/ 

Instagram: 
https://www.instagram.com/lazada_my/ 

Twitter: 
https://twitter.com/LazadaMY


You may also like

No comments:

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^