L ♥ I's Stories: Rahsia Kulit Sihat dan Cantik dengan Colla W.Diamond daripada Bioxcellent

Rahsia Kulit Sihat dan Cantik dengan Colla W.Diamond daripada Bioxcellent

/
2 Comments
July 30, 2018

Rahsia Kulit Sihat dan Cantik dengan Colla W.Diamond daripada Bioxcellent


ASSLAMMUALAIKUM WBT ♥

Haiii semua Yana tahu ramai wanita di luar sana menginginkan kulit yang sihat, anjal dan berseri.. Nak tahu tak? Yana ada rahsia macam mana nak dapatkan kulit yang sihat dan berseri..
Jom baca | Rahsia Kulit Sihat dan Cantik dengan Colla W.Diamond daripada Bioxcellent ..



Sebelum Yana share mengenai rahsia kulit sihat dan cantik tu Yana terlebih dahulu nak cerita serba sedikit mengenai BioXcellent.. BioXcellent ditubuhkan pada bulan Januari 2013 .. Semenjak penubuhannya BioXcellent terus mengorak langkah dan menjadi jenama yang dipercayai dan dikenali dalam kalangan pengguna di Malaysia.. Produk BioXcellent kini sinonim dengan produk yang berkualiti tinggi dan selamat serta menawarkan pelbagai produk kesihatan untuk kaum lelaki dan wanita moden pada masa kini..


BioXcellent Colla W.Diamond merupakan makanan tambahan yang sedang Yana amalkan sekarang.. Produk terbaru ini memberi kesan seawal 7 hari! Cepatnya kan? Lepas pengambilan BioXcellent Colla W.Diamond secara konsisten selepas 7 hari dah boleh nampak kesannya kan .. BioXcellent Tripeptide Collagen White nie dapat memberi kesan yang cepat, kulit lebih cerah, anjal,  gebu dan lembap .. Selain itu, jerawat pun turut kecut, kulit muka tidak lagi kering tau.. Bangun je tidur badan awak semua akan terasa segar dan bertenaga.. =)




Cara pengambilan nya mudah sahaja :
Campurkan 1 skop (20gram) ke dalam 200/250ml air suam.. Kemudian goncangkan sehingga larut dan minum serta merta selepas penyediaan.. Kalau nak hasil yang terbaik kenalah minum air yang secukupnya untuk sepanjang hari.. Jom tengok video yang Yana sediakan nie.. 


Ramuan yang ada dalam BioXcellent Colla W.Diamond :

  • Vitamin
  • Campuran beri(diperkaya dengan anti oksidan)
  • Tripeptide Collagen
  • Astaxanthin
  • Acacia Gum
  • Ekstrak buah anggur
  • Tomato
  • Epal
  • Rasberi dan buah delima 




Antara beberapa kelebihan Colla White nie adalah seperti berikut : -
  • Membaik pulih struktur kulit
  • Kulit lebih anjal , cerah , gebu dan lembap
  • Mengurangkan garisan halus dan kedutan
  • Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh badan
  • Mengatasi masalah kulit seperti jerawat , jeragat , pigmentasi dan tompok hitam
  • Melindungi daripada sinaran UV , radikal bebas dan pencemaran
  • Menjadikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
  • Meningkatkan penghasilan susu ibu
  • Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas
  • Mengatasi masalah lenguh badan
  • Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit
Jom kita tengok apa kata mereka yang telah mencuba BioXcellent Colla W.Diamond nie ..





Jadi apa tunggu lagi ? Kalau nak kulit sihat dan cantik cepat-cepatlah grab BioXcellent Colla White Diamond nie di mana-mana Watsons yang berhampiran dengan awak semua harga dia cuma RM66 SAHAJA dan boleh bertahan selama sebulan .. Yana dah cuba , awak semua bila nak cuba ? 


Untuk maklumat lebih lanjut boleh refer dekat bawah eh :



You may also like

2 comments:

  1. tengok airnya macam air oren..kandungan dia bagus la..ada epal, tomato semua..wah..macam mana la yana tak cantik kan

    ReplyDelete
  2. wahh kena try ni baru boleh cantik. by the way, saya first time datang sini and terus follow sebab nak tahu review seterusnya, saya suka content blog ni. saya followers ke 403

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^