L ♥ I's Stories: Hadiahkan yang Tersayang dengan Jambangan Bunga Indah daripada Flower Chimp

Hadiahkan yang Tersayang dengan Jambangan Bunga Indah daripada Flower Chimp

/
2 Comments
August 20, 2018

Hadiahkan  yang Tersayang  dengan Jambangan Bunga Indah daripada Flower Chimp

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haii semua , masih terpikir kejutan apa yang diberi kepada yang tersayang bersempena dengan hari istimewa mereka ? Haa , jangan serabut nak fikir macam mana nak buat sebab Flower Chimp ada jalan penyelesaiannya .. Jom baca │Hadiahkan  yang Tersayang  dengan Jambangan Bunga Indah daripada Flower Chimp ..



Penghantaran bunga dengan Flower Chimp nie ada pilihan jambangan sempena hari lahir hingga ke kiriman bunga sebagai tanda ucapan tahniah, titipan istimewa sempena Hari Kekasih dan Hari Ibu dari harga serendah RM89 aja tau. Melangkah setapak ke hadapan berbanding dengan pesaing mereka, Flower Chimp menyediakan perkhidmatan penghantaran ke seluruh negara lebih daripada 80 daerah di dalam Malaysia, termasuk Sabah dan Sarawak.Dengan rangkaian meluas itu, tak hairanlah perkhidmatan penghantaran bunga dalam talian nie menjadi pilihan utama pelanggan yang juga menikmati penjimatan dengan penghantaran secara percuma ke atas semua tempahan tanpa had perbelanjaan minima. Korang juga boleh menjadualkan pada hari yang sama bagi semua tempahan yang dibuat sebelum pukul 1 tengah hari untuk mengejutkan insan tersayang..





Walaupun kami masih baru dalam perniagaan penghantaran bunga ini, Flower Chimp telah berkembang hingga menjadi jenama terkemuka dalam industri ini. Dalam tempoh kurang daripada dua tahun, kamk telah menjadi pilihan nombor 1 dalam perkhimatan penghantaran bunga secara dalam talian di Malaysia, Indonesia dan Filipina dengan rekod pertumbuhan lima (5) kali ganda berbanding tahun lepas," kata Maximilian Lotz, Pengasas Flower Chimp.. Berikutan prestasi memberangsangkan mereka dalam perkhidmatan penghantaran bunga secara dalam talian, Flower Chimp berjaya menambat pelaburan berjumlah RM6 juta daripada sekumpulan pelabur termasuklah Asia Venture Group (AVG), sebuah syarikat persendirian yang telag menilai potensi besar Flower Chimp menerusi model perniagaan dan strategi pemasaran mereka yang unik.




Syarikat yang sama turut membuat pelaburan dengan syarikat lain seperi iMoney, Happy Fresh dan iPrice. "Kami mensasarkan untuk mengembangkan rangkaian kami du Singapura menjelang pertengahan bulan Ogos 2018 dan di negara Asia Tenggara yang lain termasuklah Vietnam, Thailand dan Hong Kong pada tahun 2019" tambah Lotz.. Lotz dan rakan kongsi/Ketua Pegawai Operasi, Niklas Frassa yang mendalami sendiri perniagaan bunga-bungaan berhasrat untuk mengunakan pelaburan yang diterima mengukuhkan operasi mereka di Indonesia dan Filipina, di samping meningkatkan insfastruktur teknikal untuk memanfaatkan pelanggan kami dengan ciri-ciri pintar termasuklah sistem penjejakan seacara langsung bagi setiap pesanan..






Jom kenal Lelaki Di Sebalik Flower Chimp

Flower Chimp ditubuhkan oleh dua usahawan dari Jerman, Maximilian Lotz dan Niklas Frassa yang dah lama bertapak di Asia Tenggara. Selepas menghabiskan masa di Belanda yang terkenal sebagai pusat perkembangan bunga-bungaan dunia, mereka ambil keputusan untuk ceburi bidang perniagaan berkaitan bunga dan meletakkan penanda aras baru dalam perkhidmatan penghantaran bunga secara dalam talian.




Dengan mengutamakan kepuasan pelanggan, Flower Chimp telah menyediakan bunga berkualiti tinggi pada harga berpatutan dengan perkhidmatan penghantaran percuma ke seluruh negara. Dengan peningkatan perniagaan tersebut, mereka terus meningkatkan perkhidnatan dan menjalankan penyelidikan dan pembangunan untuk menawarkan lebih banyak pilihan bunga-bungaan kepada pasaran yang semakin berkembang..




Okay sekian sahaja daripada Yana ,  kalau anda semua nak tahu info lanjut mengenai Flower Chimp boleh refer link dekat bawah nie eh .. Terima kasih kepada yang sudi membaca ♥


Flower Chimp

Website

Facebook

Instagram



You may also like

2 comments:

  1. Cantik-cantik semua gubahan bunga tu. Geram pula nengoknya

    ReplyDelete
  2. bestnyaa kalau ada yang sudi hantar kite munge2 lawa ni =D

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^