L ♥ I's Stories: Apom Balik Triple Q Relau Apom Balik Cheese Paling Syok !

Apom Balik Triple Q Relau Apom Balik Cheese Paling Syok !

/
4 Comments
September 30, 2018

Apom Balik Triple Q Relau Apom Balik Cheese Paling Syok !

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Hai semua .. Okay hari nie Yana nak share satu tempat makan yang WAJIB hangpa cuba kalau mai Penang .. Okay sebelum tu Yana nak tanya hangpa suka tak makan apom balik , kalau hangpa suka hangpa prefer yang macam mana ? Tebal atau yang nipis dan rangup tu ? Eh sebenarnya Yana tanya hangpa pernah tak makan apom balik ada cheese ? Kalau tak pernah jom baca nie │Apom Balik Triple Q Relau Apom Balik Cheese Paling Syok !


Tadaa ! Inilah apom balik cheese yang Yana maksudkan tu .. Apom Balik Triple Q nie beroperasi di Relau Pulau Pinang .. Gerai  Apom Balik Triple Q nie terletak bersebelahan dengan Public Bank Relau dan berhadapan dengan PISA .. Kebanyakkan pelanggan yang datang beli apom balik di Apom Balik Triple Q nie semuanya take away sebab tiada tempat duduk yang dsediakan .. Melainkan kalau hangpa sanggup nak makan dekat kaki lima okay saja macam Yana , memang Yana tak kisah pun nak makan dekat kaki lima .. =)




Oh ya , Yana difahamkan Apom Balik Triple  Q nie mempunyai 46 menu ! Fuh banyak tu , kalau Yana dah rambang mata nak memilihnya .. Lagi satu owner Apom Balik Triple Q nie memang tak kedekut cheese tau memang banyak gila cheese yang dia letak dalam apom ballik tu .. Haa , sebelum Yana lupa Yana  nak bagitai kalau hangpa makan Apom Balik Triple Q nie hangpa boleh tarik macam pizza tu tau kalau hangpa tak percaya  hangpa kena baca entri Yana nie sampai  habis tau ..



Seperti makanan yang lain Apom Balik Triple Q juga mempunyai menu yang mendapat sambutan hangat iaitu Carbonara Cheese .. Memang tak dinafikan Carbonara Cheese nie memang sedap gila weh sangat sesuai untuk kanak-kanak juga .. Tapi , Yana lebih menggemari apom balik yang ada serunding tu .. =)

Okay , yang Yana sedang pegang nie nama dia apom balik strawberry chip .. Memang heaven weh apom balik strawberry chip nie rasa dia just nice ehh taktau lah macam mana nak describe kalau hangpa nak tau boleh pi rasa sendiri nah lepas baru hangpa tau macam mana rasa dia .. Jom tengok beberapa apom balik daripada Apom Balik Triple Q yang telah Yana cuba hari tu ..


Apom Balik Triple Q Serunding


Apom Balik Triple Q Carbonara


Apom Balik Triple Q Sambal Bilis


Apom Balik Triple Q Chocolate Chip


Apom Balik Triple Q Strawberry Chip


Apom Balik Triple Q Choki Choki


Apom Balik Triple Q Cheese


Apom Balik Triple Q Pisang



Haa kan Yana cakap Apom Balik Triple Q nie boleh main tarik-tarik macam pizza tu tau sebab dia letak  banyak sangat cheese dalam apom balik tu makan panas-panas memang heaven sangat kalau nak lagi sedap depan gerai Apom Balik Triple Q nie ada jual cendol mesti lagi best wehh .. Hee okay itu sahaja daripada Yana .. 

For more info hangpa boleh refer maklumat dekat bawah nie :

Lokasi : Relau bersebelahan dengan Public Bannk Relau
Waktu operasi : Setiap hari bermula 1 tengah hari- 7malam
No Telefon : 019-447 8801


You may also like

4 comments:

  1. sedapnya, sini ada jugak juai kat psar mlm mcm oreo gitu, klu strawberi mcmtu ,, xdelah, haha

    ReplyDelete
  2. Fuhhh sedapnya, terliur pulak tengok. Dah lah macam macam jenis flavour ada.

    ReplyDelete
  3. sedapnya! sha dah la peminat apom balik. nanti gi penang nak try la!

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^