L ♥ I's Stories: Flower Chimp The Best Online Flower Delivery in Penang.

Flower Chimp The Best Online Flower Delivery in Penang.

/
0 Comments
September 05, 2018

Flower Chimp The Best Online Flower Delivery in Penang. 

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Hai semua .. Yana yakin kaum hawa dan bunga memang tak dapat dipisahkan kan ? Apabila tibanya hari istimewa kita mesti kita mendambakan sekurang-kurangnya sekuntum bunga daripada orang tersayang .. Yana ada benda nak kongsi dengan anda semua │Flower Chimp The Best Online Flower Delivery in Penang. 



Hm , Yana ada juga rasa teringin nak surprise kawan Yana yang mana agak rapat dengan Yana dengan sejambak bunga rose ke daisy ke tapi disebabkan faktor masa Yana tak sempat nak pergi ke mana-mana kedai bunga .. Yana selalu berharap kan best kalau dekat Penang nie ada online flower delivery .. Senang kerja Yana , Yana boleh surprisekan kawan Yana dan pada masa yang sama Yana tak perlu pun ke kedai bunga tu ..



Pernah dengar tak mengenai Flower Chimp ? Sejak kebelakangan nie Yana tengok ramai sangat yang duk berkongsi cerita mengenai Flower Chimp sampaikan diri Yana sendiri pun terpanggil untuk tengok sendiri apa yang ada dekat Flower Chimp nie .. Rupa-rupannya Flower Chimp nie merupakan satu laman web yang membolehkan kita order jambangan bunga untuk yang teristimewa secara atas talian .. Menarik bukan ? Lagi satu Yana nak bagitau bunga-bunga yang digubah sangat menarik .. Apa yang lagi menarik Flower Chimp nie ditubuhkan oleh dua orang usahawan muda (kacak pula tu ) yang berasal dari Jerman ; Maximilian Lotz dan Niklas Frassa ..


Sebagai orang Penang Yana berasa sangat-sangat teruja nak menggunakan perkhidmatan daripada Flower Chimp nie .. Yesss ! Flower Chimp The Best Online Flower Delivery turut available in Penang .. Jadi Yana boleh lah surprisekan orang yang tersayang dengan jambangan bunga nan indah nie .. Harga as you can see memang berbaloi lah .. Jangan nak kata mahal okay fresh flower kot dah la PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA ! Yana ulang penghantaran adalah percuma .. Best kan ?


Okay Yana nak ceritakan serba sedikit mengenai Flower Chimp nie .. Mula beroperasi pada Mei 2016 .. Beroperasi di Mont Kiara , Kuala Lumpur .. Okay , mereka yang kacak dekat atas nie merupakan pengasas Flower Chimp .. Mereka menerima tempahan dari seluruh dunia untuk penghantaran di seluruh Malaysia , Indonesia dan juga di Filipina .. Yana dengar khabar nanti akan sampai ke Singapore juga .. Haa , lagi satu nak bagitau mereka membuat penghantaran bunga-bunga segar pada hari yang sama sekiranya anda membuat tempahan sebelum pukul 1 petang ..



Satu lagi Yana nak bagitau Flower Chimp nie hanya menggunakan fresh flower tau kualiti semestinya tiptop dalam bahasa mudah faham bunga segar yang berkualiti tinggi dengan harga yang mampu milik which is rakyat marhean macam Yana pun mampu untuk mendapatkan jambangan bunga indah daripada Flower Chimp heee ..





Cantikkan gubahan bunga yang dihasilkan mereka ? Haa , Yana ada berita baik punya kepada mereka yang sudi meluangkan masa membaca perkongsian daripada blog Yana .. Sekiranya ada antara anda semua berminat nak membuat pembelian di Flower Chimp anda semua boleh gunakan kod LYANA15 untuk mendapatkan potongan harga okay ? Okay , untuk info lanjut mengenai Flower Chimp boleh rujuk maklumat dekat bawah nie yer :

Flower Chimp

Website

Facebook

Instagram

Jadi , kepada Penangites kalau ada yang nak memberi kejutan kepada yang tersayang bolehlah consider Flower Chimp Yana sangat-sangat rekemen anda takkan meyesal dengan hasilnya plus penghantaran percuma harga bunga sangat berpatutan dan berkualiti tinggi pula tu =)


You may also like

No comments:

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^