L ♥ I's Stories: Kempen It's All About You daripada Domino's Pizza

Kempen It's All About You daripada Domino's Pizza

/
0 Comments
November 11, 2018

Kempen It's All About You daripada Domino's Pizza

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haii semua .. Bila bercakap mengenai Dominos's Pizza memang bukanlah sesuatuu yang asing lagi bagi kita kan ? Yana memang merupakan penggemar pizza Domino sebab rasa dia sedap dan roti pizza tu Yana suka nak bagitau kenapa Yana tak reti kalau nak tahu cubalah sendiri dan describe lah kenapa lebih menggemari pizza daripada Domino nie ..


Tadaaa ! Wajah riang Yana selepas dapat set Domino's Pizza yang Yana order secara atas talian .. Yana bukanlah seorang yang penyabar yang suka tunggu for something .. Yana tipikal manusia yang kalau boleh tu once Yana dah sampai dekat tempat tu Yana nak semua dah siap and Yana tinggal makan sahaja .. Well , Domino's Pizza cawangan Bertam did a good job .. Yana set time untuk pick up pada pukul 9 tapi Yana sampai sana 15 minit awal guess what ? Pizza yang Yana order dah siap .. Itu Yana puji .. 




Sorry not sorry sebab Domino's Pizza dan Cinnastix Yana dah tak sempurna sebab masa hari Yana pi beli nie Yana dalam keadaan yang sangat exhausted so dalam kereta Yana dah bedal a few pieces of pizza dan Cinnastix tu .. Sebenar nya dalam set nie ada dua tin soft drinks .. Soft drinks nie boleh dipilih yang mana bekenan di hati dan Yana telah memilih Mountain Dew pun tak sempat nak snap .. Maafkan Yana yeah .. Yana telah memilih Domino's Pizza topping Ultimate Hawaian sebab Yana suka ayam dan nenas di atas pizza .. While , Cinnastix tu memang favourite Yana .. Habis jugaklah Yana bedal , see gambar pun dah tak sempurna hehehe .. 


Sepertimana yang kelihatan dalam gambar diatas tu ya Yana mengaku sesampai nya di rumah Yana sambung makan lagi Domino's Pizza Ultimate Hawaian yang Yana order secara atas talian tadi .. Enakkk sangat tauuuu =) .. Eh eh cakap cakap pasal Domino's Pizza nie Yana nak tanya anda semua tahu tak mengenai sejarahnya? Kalau tak tahu mai sini Yana nak bagitahu .. Domino's Pizza telah bertapak di Malaysia selama 20 tajum dah tau .. Bermula pada tahun 1997 , Tom Monaghan pengasas Domino's Pizza Inc mengambil keputusan untuk membuka cawangan pertamanya di USJ , Kuala Lumpur dengan 15 orang pekerja sahaja .. Haa ,kalau nak tahu lebih lanjut mengenai sejarah Domino's Pizza nie anda semua boleh layari www.dominos.com.my/itsallaboutyou/ .. 


Berbalik kepada kisah Domino's Pizza Yana tu .. Satu set tu ada satu Cinnastix , satu personal pizza topping ikut citarasa anda lepas tu akan dapat dua tin soft drinks dengan hanya RM42.30 murah wehh .. Mana nak dapat harga macam nie dah lah tak payah tunggu lama-lama order online bagitau waktu nak pick up then masa dah sampai sana semua dah siap tunggu nak ambil sahaja .. Haa satu lagi Yana nak bagitau selepas andaasemua membuta pembelian secara atas talian tu rajin-rajinkanlah diri untuk jawab survey nanti boleh dapat satu Cinnastix secara percuma untuk pembelian seterusnya .. So , cepat-cepatlah kunjungi cawangan Domino's Pizza yang teredekat dengan anda untuk membuat pembelian atau boleh order secara atas talian di www.dominos.com.my atau boleh hubungi 1-300-888-333 untuk delivery ke lokasi anda berada =)

#itsallaboutyou





You may also like

No comments:

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^